Keso och spenatröra

Snabbt, lätt enkelt och jätte gott. Kan varieras på många sätt, beroende på smaklökar.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 ½ dl hackad spenat
  • 2 ½ dl keso
  • ½ -1 tsk malen muskotnöt
  • 1 äggula
  • Salt
  • Svartpeppar
  • (Ev lite riven ost, såsom parmesan eller västerbotten)

Gör så här

  1. Om spenaten är fryst, tina den först ensam i en kastrull.
  2. Tillsätt sedan keson.
  3. Låt keson och spenaten koka ihop några minuter.
  4. Ta bort kastrullen från plattan.
  5. Ha i äggulan och rör om ordentligt.
  6. Ha sedan i muskotnöt, och salt och peppar efter smak.
  7. För att piffa till röran kan man ha i lite riven ost.
  8. Serveras varm, till ny kokt pasta.
  9. Dekorera gärna med lite parmesan och pinjenötter .

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept