Kesokaka

En mager kaka eller efterrätt

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 250 g keso apelsin
  • 1 tsk apelsinskal rivet
  • 2 ägg
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 ½ dl mjölk 1,5 %
  • Apelsinklyftor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Blanda keso med apelsinskal. Vispa ihop ägg, mjöl och mjölk. Rör ner i kesoblandningen.
  2. Häll smeten i en låg smord form. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min. Servera kesokakan ljummen med apelsinklyftor.

Kommentarer

Verkligen en god efterrätt med god gräddglass till.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…