Kirschkaka

Det går bra att använda vatten eller konjak istället för kirsch men kakan blir godast och saftigast med kirsch.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 250 g margarin
  • 4 dl socker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 4 ägg
  • Ca 5 dl vetemjöl 300 g
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl kirsch

Gör så här

  1. 175 grader i va 55 minuter.
  2. Blanda samma alla ingredienserna, vispa ej utan rör ihop dem!
  3. Blanda sist i alkoholen eller vattnet.
  4. Häll smeten i en smord och bröad form ca 2 liters.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr