Kiwisorbet – diabetiker

Kallt, gott och nyttigt!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 1/2 dl vatten
  • 2 dl Canderel strö
  • 4 st kiwi
  • 1 st citron

Gör så här

  1. Koka upp vatten i en kastrull, häll i Canderel och låt svalna.
  2. Skala och mosa kiwin och blanda med saften av citronen. Blanda frukten med lagen och häll smeten i en form.
  3. Ställ i frysen några timmar.
  4. Rör om med elvisp med jämna mellanrum tills sorbeten fått önskad konsistens, eller kör i glassmaskin.
  5. 1 tsk socker = 1 tsk Canderel strö
  6. 1 dl socker = 1 dl Canderel strö
  7. 100 g socker = 100 g Canderel strö
  8. 1 sockerbit = 1 Canderel tablett

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…