Köttfärsfylld spagettipumpa

Som trolleri!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 spaggetipumpa på ca 1½- 2 kg
  • 500 g blandfärs eller quornfärs
  • 140 g bacon
  • Salt
  • Peppar
  • 2 dl riven ost
  • 1½ dl vispgrädde

Gör så här

  1. Dela pumpan på mitten och tag bort kärnorna.
  2. Fräs baconen så att den får lite färg. Blanda färs, bacon, vispgrädde, salt och peppar och fyll de båda pumpahalvorna.
  3. Grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca 45 min, ta ut och strö över osten och grädda ytterligare 15 min.
  4. Trolleriet har hänt, det fasta pumpaköttet har blivit som spagetti.
  5. Vill ni göra rätten rent vegetarisk, byt ut bacon mot 200 g bladspenat och balndfärsen mot quornfärs.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…