Köttfärslimpa med löksmak

Lättsam då man slipper krydda.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 800 g köttfärs
  • 1-2 påsar löksoppa (stora påsarna)
  • 1 köttbuljongtärning
  • 3 dl vatten

Gör så här

  1. Lägg köttfärsen i en skål.
  2. Häll över löksoppspulvret och knåda ihop. ( Jag brukar använda 1 ½ påsar men vill du ha mycket löksmak så använd båda) Du behöver ej tillsätta någon vätska.
  3. Koka upp vatten och buljongtärning och ställ åt sidan.
  4. Sätt in limpan i 200 grader med bakplåtspapper.
  5. När ca 25 minuter passerat, ta ut limpan och slå över buljongen. Du kan samtidigt passa på att ta av bakplåtspapperet, och in i ugnen igen i ca 20 minuter.
  6. Nu har du både limpa och en god sky till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…