Kokoskakor med apelsinsmak

Goda glutenfria kakor.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 2 ägg
  • 1 ½ dl socker
  • 200 g riven kokos ( 1 påse)
  • Rivet skal av en apelsin

Gör så här

  1. Smält smöret och låt det svalna.
  2. Vispa ägg och socker poröst.
  3. Blanda ner kokos o rivet apelsinskal.
  4. Ställ smeten att svälla ca 1 timma.
  5. Klicka ut smeten med hjälp av två matskedar på plåten.
  6. De kan ligga ganska tätt för de flyter inte ut nämnvärt.
  7. Grädda i 175 grader i ca 12 minuter.

Kommentarer

Hej! Jag undrar hur många kakor det blir ca?

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…