Kryddstekta kikärter med spenat

Ett mycket enkelt och gott vegetariskt alternativ.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 burk kikärter, kokta, 410 g
  • 2 st rödlökar
  • 1 påse bladspenat, 80 g
  • 1 tsk smör
  • 0,5 tsk mald spiskummin
  • 0,5 tsk mald koriander
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 100 g fetaost

Gör så här

  1. Skölj kikärterna i kallt vatten och låt rinna av. Skala och strimla löken.
  2. Skölj och ansa spenaten.
  3. Stek kikärterna och lök i smör och kryddor cirka 2 minuter. Häll på grädde och smaka av med lite salt och peppar. Vänd ner spenaten strax före servering, smula över fetaost.
  4. Servera med ris, korianderblad och bröd.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr