Kycklinglasange

Gott och smidigt att göra.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 förpackning (200 gram) färska lasagneplattor
  • 250 g fryst salladskyckling (eller köttet från 1 grillad kyckling)
  • 5 dl färdig kelda ostsås,
  • 250 g fryst eller färsk bladspenat
  • 4-5 soltorkade tomater i olja
  • 1 dl riven lagrad ost
  • 1 scharlottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 1 krm nymald svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka lök och vitlök. Tina spenaten och dela den i mindre bitar. Finhacka tomaterna. Fräs lök, vitlök och spenat i smör 2-3 minuter. Rör ner tomater, ostsås och peppar. Varva lasagneplattor, kyckling och spenatsås i en smord ugnssäker form. Avsluta med spenatsås och riven ost. Grädda mitt i ugnen cirka 15 min.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Smörig & storslagen fransk chardonnay
98 kr