Lätt Thai Kyckling vingar

Jag alltid laga det på helgen, när man bli lite lat att laga nånting. Det är lätt, snabb och smaka jättegott. Barn kan äta det också.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 kg kycklingvingar
  • 4 bitar vitlök (break it with "mortel" until it soft and break fine)
  • 1 dl Tunn Soja Sås (köpa i thai affär)
  • 3 msk Oystersås
  • svartpeppar (hur mycker so du vill) (jag har tagit ca 2 tsk)

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienser och låt de bli ca 10-15 minuter.
  2. Fritera dom med olja, oljan ska vara upp till ca hälften av kyckling vingarna när de ligger i pannan.
  3. Fritera dem tills de är ljusbruna och krispiga
  4. serveras med ris eller jasminris eller potatis. Även en god sallad till är bra. Eller äta när man drinker öl... yum yum

Kommentarer

Åh, de här va såå gott! Lagade det förra veckan och ska göra det idag igen :) Tack!

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr