Laktos/glutenfri bärkaka i långpanna

Jättegod kaka som kan göras med vilka bär som helst!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g mjölkfritt margarin
  • 4 dl socker
  • 4 ägg
  • 6 dl glutenfri Fin Mix (Semper)
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 1/2 tsk vanillinsocker
  • 3 dl valfria bär, ex blåbär/lingon/körsbär/vinbär/krusbär eller varför inte frukter som äpplen/päron/bananer - skurna i bitar

Gör så här

  1. Smält det mjölkfria margarinet i en kastrull. Låt svalna. Vispa äggen och sockret tillsammans. Rör i resten av ingredienserna och det smälta margarinet, utom bären. Bred ut smeten i en långpanna, ca 30x40 cm, på ett bakpapper. Strö över bären och grädda (175 grader) i mitten av ugnen i ca 30-35 min.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…