Lax med räk- och fänkålsremoulad

Lättgjorda snittar till vårens alla fester.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 skivor rökt lax, ca 100 g
  • 150 g räkor med skal
  • ½ liten fänkål, ca 100 g
  • ½ dl hackad gräslök
  • 1 dl crème fraiche gourmet äpple och pepparrot
  • 4 skivor danskt rågbröd

Gör så här

  1. Skala och grovhacka räkorna, spara några till garnering.
  2. Hyvla fänkålen tunt och skär strimlorna i bitar.
  3. Rör ihop räkor, fänkål, crème fraiche och hälften av gräslöken.
  4. Dela bröd och lax i halvor.
  5. Vik laxen och lägg på brödskivorna.
  6. Klicka över remouladen och toppa med räkor och gräslök.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…