LCHF kex/bröd

Supergott!!!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g solrosfrön
  • 50 g linfrö
  • 50 g sesamfrön
  • 50 g hackade pinjekärnor (kan även uteslutas men ger god smak)
  • 4 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt
  • 5 dl vatten

Gör så här

  1. Hacka pinjekärnor lite grovt, blanda alla ingredienserna och låt stå i 30 min för att svälla. Bred ut på 2 plåtar klädd med bakplåtspapper. Grädda i ugn i ca 1 tim 15 min, tills spröda. 150°C

Kommentarer

Goda knapriga kex. Jag tog hälften pumpafrön och hälften solrosfrön, annars som receptet.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…