Mangopaj

En härlig efterrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Pajdeg:
  • 200 g krossade digestivekex
  • 75 g smör
  • 1/2 dl socker
  • Fyllning:
  • Ca 800 g Philadelphiaost
  • 2 dl socker
  • 300 g mangopuré
  • 3 ägg
  • 2/3 dl Maizena
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Garnering:
  • Färska bär

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop degen och tryck ut den i en pajform och förbaka i 10 min mitt i ugnen.
  2. Blanda ihop ost och socker med elvisp. Rör i resterande av fyllningen och häll detta i skalet.
  3. Sänk värmen till 150 grader och grädda pajen i 35-40 grader mitt i ugnen.
  4. Fyllningen blir inte helt fast, pajen kan verka lite ofärdig men ställ den svalt till nästa dag så blir den färdig.
  5. Garnera med färska bär efter smak och tycke.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…