Maräng och ananasparfait

Så gott och så läskande...

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 äggvitor
  • 3 dl grädde
  • 2 äggulor
  • ½ dl socker
  • 2 burkar Del Monte krossad ananas, á 227 g
  • 1 ½ msk vitt portvin
  • 25 små maränger

Gör så här

  1. Häll av ananasjuicen.
  2. Vispa äggulor och socker poröst, tillsätt ananas och portvin.
  3. Vispa grädden hårt och vänd ner i ananasblandningen.
  4. Vispa äggvitan hårt och vänd ner.
  5. Plasta en terrinform eller sockerkaksform och häll i smeten, varva med maränger.
  6. Ställ i frysen i ca tre timmar.
  7. Servera ananasparfait tillsammans med extra maränger och dekorera med citronmeliss.

Kommentarer

Detta lät gott,, Denna måste jag göra. mvh Zanette

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…