Marinerat kycklingbröst med spetskålstzatziki, quinoagryn och aprikoser
Blanda honung, yoghurt och lime, tillsätt spetskålen och rör om. Avsluta med att försiktigt vända i ruccolan och smaka av med salt och peppar.
Låt kycklingfilén marinera ett par timmar i kylskåp. Servera kycklingen tillsammans med bulgursallad, broccoli
Blanda honung, yoghurt och lime, tillsätt spetskålen och rör om. Avsluta med att försiktigt vända i ruccolan och smaka av med salt och peppar.
Kan frysas En härlig gryta, kryddad med julkryddor som apelsin, kanel och saffran. Kan lagas ett par dagar i förväg, både för bekvämlighet och…
En god middag som min sambo Thomas lagade idag.
Härligt recept på en mumsig, snabb, enkel rätt. Välj vilken styrka du vill ha på chili genom att kärna ur den. Om man ändå…
God wok som är lätt att göra
Het kyckling med fräsch, syrlig olivsås. Kan ju självklart göras mindre het om man önskar det!