Maskrosfromage

Nu i maskrostider är det lätt att få tag på maskrosor, och då är det ju lätt att göra denna fromage. God och annorlunda!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 blad gelatin
  • 3 äggulor
  • 2 dl maskrossirap
  • 1½ dl grädde
  • 5 äggvitor

Gör så här

  1. Smält gelatinet. Vispa äggulorna och blanda sedan i sirap och gelatin. Låt stå i kylskåp ca 1½ timme. Rör om och blanda i den hårt vispade grädden tillsammans med 5 hårt vispade äggvitor.
  2. Slå blandningen i en skål och ställ i kylen i 3-4 timmar för att stelna.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…