Mexikansk lasagne

Välj styrka på salsan själv.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 1 gul lök
  • 1 paprika (valfri färg)
  • 1 påse Santa Maria Fajita kryddmix
  • 1 burk Salsa mild / medium
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 paket Soft vetetortilla 336 g
  • 2 msk smör / margarin
  • 1 msk mjöl
  • 5 dl riven ost

Gör så här

  1. Skär kycklingfiléen, paprikan i mindre bitar och hacka löken. Bryn kyckling, lök och paprika i matfettet i ca 10 min. Strö över mjöl och kryddmix. Späd med vatten, grädde och blanda i salsan.
  2. Låt koka ihop i 5-10 min.
  3. Varva tortilla och kycklingblandningen i en smord eldfast form. Börja och sluta med tortilla.
  4. Strö över riktligt med ost på de översta tortillans.
  5. Gratinera i ugn 200˚ i ca 20 min.
  6. Servera med sallad och eventuellt mer tomatsalsa
  7. Lycka till
  8. Marianne

Kommentarer

Schysst variant på lasagne! Gott :-)

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…