Mikaelas Auberginegryta

Galet Gott! Är en riktigt god, mastig fredags mysmiddag!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1/2 aubergine tärnad
  • 300 g varfritt kött t ex skinkschnitzel i strimlor
  • 1 röd paprika i strimlor
  • 2 st crème bonjour cuisine smak vitlök
  • 1/2 dl grädde
  • 1-2 klyftor vitlök
  • Salt
  • Peppar
  • 1 krm chilipeppar

Gör så här

  1. Hacka auberginen, strimla paprikan och köttet.
  2. Stek i gryta upp köttet. Häll sedan i auberginen.
  3. Stek detta i ca 10 min på hög värme, och rör om.
  4. Auberginen ska bli mjuk och nästan smält.
  5. Häll i paprika och stek en liten stund.
  6. Häll sedan i creme bonjouren, grädden, vitlöken och kryddorna.
  7. Låt puttra i ca 10 minuter.
  8. Servera med kroketter och en god sallad.

Kommentarer

jättegod!

Liknande recept