Min skinksås på en kvart

Bra bråttommat som jag serverar till pasta eller ris.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Smör
  • 1 liten purjolök i ringar
  • 10 små champinjoner i skivor
  • 1-2 skivade vitlöksklyftor
  • 2 dl gröna ärter
  • 400 g rökt skinka i strimlor
  • 4 dl crème fraiche, 34 %
  • 2 dl mjölk
  • 1 ½ msk Touch of Taste kalvfond
  • 1 ½ tsk Colmans senapspulver
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Persilja

Gör så här

  1. Fräs purjolök, champinjoner och vitlök i smör. Tillsätt skinkan och låt den få en aning färg.
  2. Vispa ihop crème fraiche och mjölk, häll det över skinkan och tillsätt kalvfond, senapspulver, gröna ärter och smaka av med salt och peppar.
  3. Koka ihop i 5 minuter.
  4. Toppa med grovhackad persilja.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept