Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Eftersom jag fick äran att skapa efterrätt till Nyårsdesserten 2014 fick det bli 3 olika sorter då jag hade svårt att välja vilken jag ville göra. Då gjorde jag dessa som bestod av: Creme brulee dekorerad med sharonfrukt Mördegskaka med apelsin fyllda med lemoncurdgrädde och Aftereight kuber fyllda med chokladmousse toppat med hallonspegel + bär och frukt.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
En längtan till Turkisk mat
Detta brödet gjorde jag i dag i stället för att köpa, på detta sättet är det både nyttigare och utan konstgjorda tillsatser. Tyckte själv…
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
Glutenfritt tunnbröd som smakar lika bra som den ”vanliga” varianten med vete.