Nyårskonfekt

Såg jätteläckert ut i alla färger också något för godisråttan.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g Odense marsipan med jorgubbsmak
  • 200 g Odense marsipan med päronsmak
  • 300 g Odense grand cru mandelmassa
  • 200 g Odense chokladknappar

Gör så här

  1. Kavla ut marsipanen till 3 fyrkantiga plattor av varje färg ca 4 mm tjock.
  2. Kavla ut mandelmassan till 4 st plattor 2,5 mm tjocka. Alla plattor ska vara lika stora.
  3. Smält chokladen i micron. Pensla på plattorna och innan chokladen stelnar, lägg samman plattorna kant i kant så att färgerna varvas.
  4. Skär sedan upp i stänger. Ät och njut

Kommentarer

Hej!! Jag fick ut många fler än 25 Jag gjorde dem i små fyrkanter fick ut minst 50 st.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…