Örtagårdssallad

Fräsch & lätt men ändå mättande. Perfekt sommarlunch!! Uteslut kycklingen så har du ett supergott tillbehör till grillat kött.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 st kycklingfiléer
  • 3 dl pastapennor
  • 1 liten purjolök
  • 1 paprika
  • 1 syrligt, fast äpple
  • Ruccola
  • 4 dl lättcréme fraiche
  • 2 st påsar knorr örtagårdsdressing
  • Marinad till kycklingen:
  • 1 pressad citron
  • Salt
  • Citronpeppar

Gör så här

  1. Tärna kycklingen & marinera en liten stund, ca 10-15 min.
  2. Stek kycklingen & koka pastan. Låt svalna.
  3. Strimla purjon & tärna paprikan & äpplet.
  4. Blanda ner örtagårdspulvret i créme fraichen & blanda sedan samman med övriga ingredienser i en stor skål.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept