Köttfärskebab med hemmagjord Kebabkrydda
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
Ett nytt sätt för ostälskare att göra cheeseburgare. Färsblandningen är ett rent basrecept, som går att krydda mer efter egna önskemål. Om man använder nötfärs eller blandfärs avgör ni efter eget tycke. Burgaren blir en ren ostorgie vilket syns på bild 2.
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
En längtan till Turkisk mat
Fina små oxjärpar smaksatta med chili och fyllda med lök och svamp. Goda att ha som lunch, middag eller mellanmål. Jag gjorde även en…
Hasselbackspotatis ser snygg ut och är alls inte svår att göra. Passar utmärkt till en god biff.
Denna lasagne görs inte på plattor utan annan pasta. Här används pasta penne men det går bra med t. ex. spagetti. Det som blir…
Fetaost, citrontimjan, citronpeppar och citronsaft sätter piff på dessa små dubbla biffar.