Päron under mintchoklad

Enkel efterrätt !

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 brk konserverade päronhalvor
  • 6 - 8 bitar mintchokladplattor, t . ex after eight
  • Vispad grädde att servera till päronen

Gör så här

  1. 1.Lägg väl avrunna päron på ett smort ugnssäkert fat.
  2. 2. Lägg en bit mintchoklad på varje päron.
  3. 3. Sätt in fatet i 175 gr varm ugn, 5-6 minuter, så att chokladen smälter.
  4. Servera päronen något avsvalnade med vispad grädde.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Smörig & storslagen fransk chardonnay
98 kr