Pajdeg

Denna Pajdeg "röres" ihop och behöver ej "vila". Bra om man behöver deg snabbt. Prova denna till både efterrätt samt till kött/Fisk.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3-4 dl. Mjöl
  • 1 dl. Olja
  • 1/2 dl. Mjölk
  • 1/2 tsk. Salt

Gör så här

  1. Rör ihop alla ingredienser, lägg deg mellan smörpappersbitar, kavla ut. Lyft över degen till form med undre papperet, kan verka spröd men håller ihop bra.Jag brukar förbaka innan fyllning ung. 250-275 grader.

Kommentarer

Kanon recept. Lätt och smakar gott... Använde den till vår Tacopaj!!

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…