Pasta med gräddkokta grönsaker

Gräddkokta rotfrukter smakar ljuvligt till pastan

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 280 g pasta
  • 3-4 morötter , ca 200 g
  • 1 bit rotselleri, ca 100 g
  • 2-3 gula lökar
  • Smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 2 1/2 dl Kelda mellangrädde
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vit peppar
  • 1 tsk timjan

Gör så här

  1. Koka pastan. Skala och skär grönsakerna i bitar. Fräs dem hastigt i smör i en gryta. Rör i mjölet och späd med mjölken. Häll på grädden och låt allt koka ca 5 min. Smaksätt med salt, peppar och timjan. Blanda såsen med den kokta pastan. Servera med riven ost.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr