Pastasås med ädelost, bacon och ärtor

Detta recept komponerade jag och min pojkvän ihop en kväll...

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 dl crème fraiche
  • 1/2 purjolök
  • 140 g ädelost
  • 1 ask tärnat bacon
  • 2 dl frysta ärtor (eller efter smak)
  • Salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Hacka purjolöken.
  2. Knaperstek bacon i en stekpanna och låt purjolöken fräsa med på slutet.
  3. Koka upp crème fraiche i en kastrull. Tillsätt de frysta ärtorna. Smula ner ädelosten, stäng av värmen och rör om tills osten har smält. Tillsätt bacon och purjolök.
  4. Smaka av med salt och svartpeppar.
  5. Servera med nykokt pasta.

Kommentarer

Smidigt, gott, snabblagat!
Gott och enkelt! Strålande kombination av ädelost och bacon!

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr