Persiljekyckling

Typiskt fredagsrecept. Servera med pasta eller klyftpotatis.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 5 kycklingfiléer (1 påse ca. 900 g)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 2 1/2 dl grädde
  • 1/2 tsk kinesisk soja
  • 2 tsk hackad persilja
  • 1/2 hönsbuljongtärning

Gör så här

  1. 1. Strimla kycklingfiléerna. Krydda med salt och cayenne. Stek i smör i en stekpanna.
  2. 2. Ta upp kycklingen och häll grädden i stekpannan. Rör i soja och persilja och smula ner buljongtärningen.
  3. 3. Låt såsen koka ihop någon minut och lägg tillbaks kycklingen. Servera med klyftpotatis eller pasta.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Guldvinnare! Imponerande "fullträff" från Italien.
99 kr