Pepparkakor
Detta recept var över hundra år gammalt när jag fick det av Ingrid för 20 år sedan… Överlägsen smak och konsistens!
Jag har bakat ostfrallor till morgonkaffet och delar gärna med mig av receptet, då de är så goda. Ett bra tips är att riva den lilla ostbiten som alltid blir över och sedan frysa ner den. På så sätt har du alltid ost tillgänglig för baket:-) Nyponmjölet kan utesluta, men jag har det som en extra vitaminkick i bullarna.
Detta recept var över hundra år gammalt när jag fick det av Ingrid för 20 år sedan… Överlägsen smak och konsistens!
Mycket god dessert med variationer.
Var inte rädd för att använda rejält med kryddor i din pepparkaka! Speciellt i juletid smakar det bra med en kaka med kraftig smak.…
…är precis vad det heter…
Måste prövas.
En riktig godsak värd att sippa länge på! Choklad och kaffe är två smaker som verkligen passar ihop.