Pizzadeg

Jag brukar minst dubbla 2, oftast 2,5 gånger receptet för att få fina kanter på pizzan. För att få botten att bli extra god brukar jag köra den en stund i ugnen utan ingredienser på, för att den inte ska bli så degig och lite krispig istället.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3,5 dl vetemjöl
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk salt
  • 25 gr margarin (smält)
  • 1,5 dl mjölk

Gör så här

  1. Blanda ihop allt till en deg.
  2. Kavla ut på plåt och grädda i ca 175-200 graders ugn med varlfritt "pålägg" tills det fått önskad färg.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…