Rabarber smulpaj

God i all sin enkelhet!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Smuldeg:
  • 100 gram smör
  • 2-3 msk socker
  • 1½ dl vetemjöl
  • 1½ dl havregryn
  • Fyllning:
  • 1 liter skivade rabarber
  • 1-1½ dl socker
  • 1 msk potatismjöl

Gör så här

  1. Smält matfettet i en kastrull och rör ner socker, vetemjöl och havregryn. Blanda socker och potatismjöl med den skurna rabarbern direkt i formen. Ta den mindre sockermängden till späd rabarber.
  2. Fördela smuldegen över fyllningen. Grädda mitt i ugnen, 225 grader 15-20 minuter. Servera med vaniljsås!

Kommentarer

Mmmmmmm.... Enkelt att göra samt sååååå gott !! Tack för ett snabbt, bra recept !!

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…