Rabarberpaj med vaniljglass

Underbart gott, passa på medan det fortfarande finns färska rabarber.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 msk socker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 1,5 dl havregryn
  • 3 msk krokant
  • 500 g rabarber
  • 1,5 dl socker
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 pkt vaniljglass

Gör så här

  1. Smält smör i en kastrull, rör ner 2 msk socker, vetemjöl, havregryn och krokant, rör samman till smulpaj.
  2. Skala rabarber och skär den i skivor. Blanda rabarber, resterande socker och potatismjöl.
  3. Lägg upp i små formar och toppa med smuldeg.
  4. Grädda i ugn i 225°C cirka 15 minuter.
  5. Servera med glass.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…