Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
I dag provade jag att blanda blåbär, kokosgrädde och en gnutta rivet apelsinskal med cashewnötter och det blev en riktigt härlig, krämig smet. Den skulle man nästan kunna äta precis som den är med lite färska bär till, men jag ville prova att göra en nötbotten till så jag malde peccanötter och mina favoritdadlar – medjooldalar till en smulig massa och använde som tårtbotten. Peccannötter har en väldigt len, god smak och det passade väldigt bra till den här tårtan. Har du inte peccannötter hemma går det lika bra med mandlar, valnötter eller någon annan nöt.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
En längtan till Turkisk mat
Detta brödet gjorde jag i dag i stället för att köpa, på detta sättet är det både nyttigare och utan konstgjorda tillsatser. Tyckte själv…
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
Glutenfritt tunnbröd som smakar lika bra som den ”vanliga” varianten med vete.