Röd saffranspesto

En uppskattad present om man är bortbjuden veckorna före jul. Lägg peston i en fin burk.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 50 g valnötter
  • 8-10 marinerade soltorkade tomater
  • ½-1 kuvert saffran
  • 150 g grovriven parmesan
  • 1 vitlöksklyfta
  • Olja
  • Peppar

Gör så här

  1. Mixa valnötter, soltorkade tomater, saffran och grovriven parmesan. Pressa en vitlöksklyfta. Späd med olja till önskad konsistens (använd ev oljan från de marinerade tomaterna) och peppra.
  2. Lägg i en fin burk.
  3. Peston håller sig ca 1 vecka i kylskåp.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr