Rosentoppar

Med kokosflingor i

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 100 g sötmandel
  • 50 g margarin
  • 2 ägg
  • 1½ dl socker
  • Rivet skal av ½ citron
  • 5 dl kokosflingor
  • Hallonsylt

Gör så här

  1. Ugn 175 grader
  2. Skålla skala och finhacka mandeln.Smält smöret, blanda ägg, socker och rivet citronskal. Tillsätt mandeln och kokosflingorna och smör. Får stå i 10 minuter så kokosflingorna sväller.
  3. Klicka med två teskedar ut smeten till toppar på klädd plåt. Gör en liten fördjupning i varje kaka och fyll med en liten klick sylt.Grädda mitt i ugnen i 10 minuter, eventuellt doppa topparna i smält blockchoklad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr