Rostad pepparkaka med boltjärn blå

En personlig favorit....

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 skånsk pepparkaka
  • 3 msk Boltjärn blå eller annan mjuk ädelost
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 nypa mald kanel
  • 1 msk smält smör

Gör så här

  1. Kantskär pepparkakan så att den blir fyrkantig. Skiva tunt Lägg upp på smord plåt. Rosta pepparkakan spröd i ugn 120 grader, låt svalna. Mixa samman ädelost och crème fraiche. Spritsa ut lite ostkräm på pepparkaka, pudra över lite kanel och lägg en skiva peppar kaka till på.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr