Seg hallon- och vinbärskaka

En bärkaka som smakar syrligt gott, med en lite seg konsistens. Även god att blanda med vinbär.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 4,5 dl socker
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 3 ägg
  • Hallon (efter önskad mängd)
  • Vinbär (efter önskad mängd)

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla ingredienserna till en smet. Häll i smörad och bröad form och grädda ca 25 min i ugnen.
  3. På med bären och låt svalna, ställ sedan in i frysen en stund.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…