Smarrig kyckling till pasta

Den är god, jag tycker om kyckling.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer à 125 g
  • 250 g bladspenat
  • Citronpeppar
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1-2 msk fransk senap
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2½ dl matlagningsgrädde, max 7 %
  • 1 dl lättmjölk
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 dl riven parmesan

Gör så här

  1. Krama ur spenaten och lägg den i botten på en ugnsfast form. Lägg kycklingen ovanpå. Krydda med citronpeppar.
  2. Koka upp grädde, senap, vitlök, hönsbuljong och mjöl. Häll över såsen i gratängformen. Strö över parmesan.
  3. Grädda i ugn 30-40 minuter, 200 grader. Servera med bandspagetti och tomat- och löksallad

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…