Smördegshjärtan med Hallon

Här har ni en superbra efterrätt

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 rulle färdigkavlad kyld smördeg, 275 gram
  • 1 ägg
  • 500 gram Kasella vanilj
  • Ca 4 dl hallon eller smultron
  • Garnering:
  • Florsocker

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Tryck ut 12 hjärtan ur smördegen med ett pepparkaksmått. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg.
  3. Grädda i mitten av ugnen ca. 5 min eller tills de har fått en fin färg.
  4. Låt svalna och skär av toppen på hjärtana och använd dem som lock.
  5. Fördela kasella på bottnarna
  6. Lägg på hallon och lock
  7. Pudra över rikligt med florsocker

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…