Snabb och god kalaskyckling

Här används färdiggrillad kyckling med smak av ädelost och konjak.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 färdig grillade kycklingar
  • 2 burkar konserverade päron, á 425g
  • 75g ädelost
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk konjak
  • Garnering:
  • flagad mandel

Gör så här

  1. Ugn 250 grader.
  2. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar.
  3. Låt päronen rinna av och dela dem i mindre bitar och lägg päronenbitarna på ett smort ugnssäkert fat. Lägg kycklingköttet ovanpå. Smula över ädelosten.
  4. Vispa grädden och smaksätt den med konjak. Bred ut grädden ovanpå kycklingköttet. Strö över mandeln.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.
  6. Servera med ris och en grönsallad.

Kommentarer

Enkelt, snabbt och mordgott!!! Klar 5:a!!! Konjaken piffar verkligen till resten av de goda ingredienserna!!!

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…