Timjanskyckling med ruccolakräm

Gott och lätt att göra.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk dragon
  • 1 tsk salvia
  • Krämen:
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl ruccolasallad
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 dl pinjenötter
  • 2 vitlöksklyftor
  • Körsbärstomater
  • 600 g pasta

Gör så här

  1. Lägg kycklingfiléerna i en ungsfast form strö över kryddorna. Grädda i ugnen, 200 grader ca 15-20 minuter.
  2. Mixa alla ingredienser till en kräm. Stek körsbärstomaterna i olja och salt och socker.
  3. Koka pastan. Rör ner krämen i pastan. Servera med tomaterna och en god sallad till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Guldvinnare! Imponerande "fullträff" från Italien.
99 kr