Varma persikohalvor med smält choklad och vaniljkräm

Härligt varma persikor med smält choklad. Underbar efterrätt att servera tillsammans med vaniljkräm.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 persikohalvor (burk)
  • 8 nobless (chokladflan från kartong)
  • Vaniljkräm:
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 msk vaniljsocker

Gör så här

  1. Lägg upp persikorna i smörad form.
  2. Lägg över 2 chokladflarn över varje halva.
  3. Värm i ugn 180 grader till chokladen smält.
  4. Rör ihop vaniljkrämen.
  5. Lägg persikorna på tallrik och servera med vaniljkrämen.

Kommentarer

Låter det inte gott! :)

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…