Varmt, kryddat vin (Forralt bor)

Forralt bor smakar ännu bättre om man tar hälften vitt och hälften rött vin.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • ½ liter vin
  • 1 dl strösocker
  • En rejäl nypa kanel
  • 1 kryddnejlika
  • ½ liter vatten
  • Saften och det gula skalet av ½ citron

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser utom citronsaften och låt dem stå och dra 30 minuter. Värm vinet till kokpunkten, ta genast av kastrullen från värmen när det börjar bubbla. Häll det varma vinet över citronsaften och servera.
  2. Drick vinet så varmt som möjligt.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…