Vegetarisk lasagne med spenat och cottage cheese

Vegetariskt och lite nyttigare.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 300 g spenat
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 500 g krossade tomater med chilismak
  • 500 g keso mini, naturell
  • 15 lasagneplattor
  • 2 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Olja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka lök, vitlök och spenat och fräs det i olja i några minuter. Tillsätt krossade tomater och låt koka på svag värme i ca 10 minuter. Tillsätt salt och peppar efter smak.
  2. Ta grytan från värmen och rör ner keso. Varva sås och lasagneplattor i en smord ugnssäker form. Avsluta med sås och strö över riven ost. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30-40 minuter.

Kommentarer

Gjorde receptet idag, och det blev definitivt godkänt! En del vegetariska rätter mättar inte så bra, men det gjorde den här. Och god var den också. En fyra i betyg.

Liknande recept