Vit chokladdipp med exotisk frukt

Dippa mango, kiwi, papaya, banan eller annan exotisk frukt i vit choklad.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 dl grädde
  • 50 g vit choklad
  • ½ vaniljstång
  • 2 cl punsch
  • Kiwi
  • Jordgubbar
  • Banan
  • Kiwana
  • Papaya
  • Mango

Gör så här

  1. Smält chokladen i grädden på svag värme med vaniljstången i, antingen på spisen eller i mikron.
  2. Smaksätt med punsch.
  3. Skär frukten i dippvänliga bitar.
  4. Använd såsen att dippa frukten i.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…