Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Wallenbergaren har fått sitt namn efter den svenska finanssläkten och sägs ha uppfunnits av fru Amalia Wallenberg, dotter till läkaren och gastronomen Charles E. Hagdal. Eftersom att detta är en festrätt är receptet beräknat för 8 personer, men ingredienserna kan naturligtvis halveras. Servera Wallenbergaren med exempelvis Champinjon- eller Sherrysås och koktpotatis och grönsaker som förvällts i kokande, lättsaltat vatten. Ur Bonniers Stora Kokbok, 1983
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
Cayennepeppar är starkt så ta lite i taget.
För dig som älskar pannkaka men inte använder mjöl
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
En längtan till Turkisk mat