Tråd:
Rödbetor!

Inlägg

@mrsc

Skrivet av babbs den 27 okt 2008

Jag har ett fantastiskt recept på choklad- och rödbetskaka, men det är på engelska och det får man väl inte lägga in utan översättning, men om någon är intresserad, så...

Du kan väl lägga in det här...(Y)

@alyssum

Skrivet av babbs den 27 okt 2008

Jag har ett fantastiskt recept på choklad- och rödbetskaka, men det är på engelska och det får man väl inte lägga in utan översättning, men om någon är intresserad, så...

Jag är intresserad av ditt engelska recept! skicka gärna till alyssum3@gmail.com om du inte lägger in det här.

@babbs

Jag har ett fantastiskt recept på choklad- och rödbetskaka, men det är på engelska och det får man väl inte lägga in utan översättning, men om någon är intresserad, så...

@gladavmat

Rödbetor i kombination med Chevre, rostade pinjenötter och lite flytande honung är nog det godaste jag vet!!(L)

@alyssum

Jag har mycket rödbetor från i somras och har testat endel recept. Jag har just skrivit in mina två favoriter:

Rödbetslasagne med timjan
Rödbetscouscous

Håll tillgodo!

@scrapplotta

Jag gjorde något gott som förrätt: Kokta halverade rödbetor + fetaost . In i ugnen till osten smält. Ta ut formen ringla över flytande honung. :D Scrapplotta.

@mrsc

Här är ännu ett förslag:
...det är rödbetor i drycken.

Pink Lemonade

@lennali

Här kommer ett förslag till:
Ugnsbakade rödbetor

@smulpajen

Rårivna i sallader är också jättegott med en god vinegrätt(L)

@irrevirre

Åhh, vad fina förslag. Äntligen kan jag testa något nytt med rödbetor!!
Tackar och bockar:-)

@majamia

Hej
Jag tycker att det är gott om man först kokar rödbetorna och sen lägger dom i en ugnssäker form. Därefter smular jag fetaost över och ringlar honung och toppar med pinjenötter. In i ugnen tills ost smällt, jättegott

@the_mama97mia

Hålelr med dig IrreVirre, jag gillar inte getost heller. Men jag gör som enAnnan ovan - gillar att ha rödbetor med i rotsaker i ugn. Så gott.
Har även fått tips om att blasten till rödbetorna (om obesprutat) kan användas som mangold! Mkt gott o kul att ta vara på hela grejen, eller hur?