Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Det finns hundratals olika typer av dressingar som alla är lika läckra och beroende på vilken typ du väljer kan du i en handvändning förvandla hela karaktären på din sallad. Dressingar kan vara lätta och syrliga, krämiga och fylliga, friska och fruktiga eller skarpa och beska. Här följer några riktigt klassiska dressingar som passar lika bra att ringla över en enkel bladsallad som tillsammans med mer rejäla sallader med pasta, bönor, grym och grönsaker
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
En längtan till Turkisk mat
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
God curd på körsbär där du inte behöver kärna ur körsbären. Den är dessutom sötad med honung istället för socker, vilket gör den lite…