Ädelostdressing

Det finns hundratals olika typer av dressingar som alla är lika läckra och beroende på vilken typ du väljer kan du i en handvändning förvandla hela karaktären på din sallad. Dressingar kan vara lätta och syrliga, krämiga och fylliga, friska och fruktiga eller skarpa och beska. Här följer några riktigt klassiska dressingar som passar lika bra att ringla över en enkel bladsallad som tillsammans med mer rejäla sallader med pasta, bönor, grym och grönsaker

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 6 msk majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 75 g strimlad ädelost
  • 1 1/2 tsk vitvinsvinäger
  • Ett rejält tag med svartpepperkvarnen

Gör så här

  1. Blanda hastigt 6 msk majonnäs , 1 dl crème fraiche, 75 g smulad ädelost, 1 1/2 tsk vitvinsvinäger och ett rejält tag med svartpepparkvarnen i en matberedare eller mixer tills konsistensen är slät och krämig

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…