Äggsallad (till fyllning)

Äggsalladen jag kör på min förrättstoast eftersom jag inte tål skaldjur eller fisk. Använder den även i smörgåstårta, då gör jag en större sats.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3-4 hårdkokta ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk majonnäs
  • 1 tsk lättrökt kaviar
  • 1 liten rödlök
  • 1 burk lätt creme fraiche
  • Gräslök
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Hacka ägg och lök fint.
  2. Vispa grädden och rör ned creme fraiche, majonnäs och kaviar. Blanda i ägg och rödlök, var försiktig så att inte äggen mosas sönder, man vill behålla dem i bitar.
  3. Smaka av med salt, peppar och klipp till sist ned fint av gräslök

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…